Incident v Piranu: Kacin fizično napadel kopalce, ki so se sončili!

Vladni govorec je s kolegi igral fuzbal, ko je na plaži opazil družino med poležavanjem na plaži. Izbruhnil je pretep, družina kaznovana zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

Pred dobro uro se je na plaži na punti v Piranu zgodil incident.

Podatki so še skopi, očividci so nam povedali, da naj bi vladni govorec v krizi Jelko Kacin napadel družino, ki se je na plaži – sončila!

Marko Petek, katerega ime hranimo v uredništvu, je za naš radio povedal: ”Skupina moških je igrala fuzbal, nato pa se je enemu izmed njih popolnoma strgalo, pričel je vpiti: ”Alo, pa kaj je z vami narobe, a ste ******? A ne veste, da je v teh vodah korona?”. Potem je slekel majico in z rokoborskimi prijemi onesposobil družino do prihoda redarjev, nato pa se je vrnil na fuzbal plac, kot da se ni zgodilo nič. Šele potem sem videl, da je bil model Kacin.”

Za komentar smo poklicali Jelka Kacina, ki nam je potrdil, da se je v Piranu res udeležil nogometnega turnirja, glede incidenta pa je bil redkobeseden: ”Ljudje se še vedno ne zavedajo nevarnosti korone. Kaj bi raje, da vas neznani junak onesposobi s kung fujem, vendar še vedno dihate, ali da vam 6-metrska korona z enim ugrizom odtrga nogo?”

S piranskega redarstva so nam povedali, da so družino kaznovali s 600 evri kazni zaradi ogrožanja javnega zdravja.

Kacin in njegovi soigralci pa so zmagali piranski nogometni turnir in se z avtobusom srečno vrnili v Ljubljano.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*