INCIDENT v McDonaldsu: sončku postregli ledeno mrzel ledeni čaj!

Ledeni čaj 16-letnemu malčku postregli s kockami ledu namesto pri sobni temperaturi, pred smrtjo ga je rešila mama. Oče: ”Pred meseci so nam postregli vročo vročo čokolado, samo malo, halo, Čeferin …”

Včeraj popoldan je v Ljubljani prišlo do incidenta, ki bi se kmalu končal tragično.

16-letni malček je v restavraciji McDonalds naročil ledeni čaj, postregli pa so mu pravi utekočinjeni holokavst!

Pijača je bila namreč ledeno mrzla, kar bi lahko povzročilo izjemno razdejanje v otrokovem grlu, poleg tega pa je vsebovala ledene kocke, v katerih se skriva biološki koktejl bakterij in umazanije, na kar so pred časom opozarjali mikrobiologi v znanstveni publikaciji Slovenske novice.

Najhujše je preprečilo trezno ravnanje malčkove mame, ki mu je pijačo dobesedno zbila iz rok: ”K sreči sem opravila usposabljanje za mamo 21. stoletja na zavodu Med.over.net, zato nisem niti za sekundo razmišljala. Instinktivno sem se ob pogledu na led pognala prek mize in z dobro namerjenim krožnim udarcem sinku rešila življenje.”

Priče so nemudoma obvestile reševalce, na prizorišče masakra pa je prišla tudi inšpekcija višjega srednjega razreda, ki je izpostavo McDonaldsa že zaprla zaradi ogrožanja zdravja sončkov.

Oče žrtve je ekskluzivno za naš radio povedal, da pa to ni prvi incident, ki so ga zakrivili malomarni delavci ameriške restavracije s hitro prehrano: ”Marca smo se z družino vračali s smučanja v Italiji. Ustavili smo se še v McDonaldsu, da Slađani, naši hišni pomočnici, ne bi bilo potrebno kuhati. Za konec naročimo vročo čokolado … K sreči sva oba z ženo zdravnika, saj je bila čokolada popolnoma … vroča. Sam Bog ve, kaj bi se zgodilo, če bi si jo najin sin zlil po obrazu.”

Predsednik uprave McDonaldsa, tudi sam oče enega sončka in ene princese, je družini v opravičilo že ponudil glavo delavca, ki je postregel pijačo, na pladnju.

Komentarji: 1 "INCIDENT v McDonaldsu: sončku postregli ledeno mrzel ledeni čaj!"

  1. Saint Pepsi | 09/07/2020 ob 15:18 | Odgovori

    To je skoraj tako grozljivo kot moje nedavno spoznanje, da McDonalds nima živih jastogov in vrhunskega rizlinga. Kaj potem ljudje sploh iščejo tam, lol

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*