Incident pri nedeljski maši: Šarec kresnil Jezusa na gobec!

Povod so bile Jezusove besede ”prodaj, kar imaš, in daj ubogim in imel boš zaklad v nebesih”. Šarec Jezusa označil za komunista in mu z desnim direktom dal lekcijo iz prostega trga.

Pri nedeljski maši v Kamniku je prišlo do hujšega incidenta, pri katerem je morala posredovati tudi policija.

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi M. Š. (šlo naj bi za premiera Marjana Šarca) skočil k oltarju in napadel Jezusa Kristusa, ki je ravno pridigal.

Farani so povedali, da je Jezus ravno bral priliko o mladem bogatašu iz Matejevega evangelija: ”»Če hočeš biti popoln, pojdi, prodaj, kar imaš, in daj ubogim in imel boš zaklad v nebesih. Nato pridi in hôdi za menoj!« Ko je mladenič slišal to besedo, je žalosten odšel; imel je namreč veliko premoženje.

Ko je Šarec slišal priliko, naj bi Jezusa označil za pobalinskega levičarja in pristaša Levice, nato pa naj bi ga zadel z desnim krošejem v čeljust.

Policija: Jezus je provociral

Na kraj dogodka je prišla policija, ki je Šarca za kratek čas pridržala, nato pa so aretirali Jezusa, saj naj bi provociral in agitiral ljudstvo ter kvaril mladino.

Jezus je za Norokravo povedal, da je že navajen, da ga za njegove izjave križajo, sedaj pa odhaja na Kubo, kjer ima vsaj kolikor toliko miru.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*