Incident na cepilnem mestu Ljubljana: moški se je želel cepiti iz altruističnih razlogov!

Osumljenec ni želel reševati gospodarstva, žurati oz. potovati na počitnice, želel je biti le solidaren do starejših in bolnih. Do sojenja bo počakal v ječi gospodarske zbornice.

Včeraj je na cepilnem mestu v Ljubljani prišlo do hujšega incidenta.

27-letni moški se je prišel cepit proti koroni, osebju na vhodu pa je povedal, da se bo cepil zato, da bo pomagal pri zaščiti starejših in tistih, ki se zaradi bolezni ne smejo cepiti!

Osebje zdravstvenega doma Ljubljana je nemudoma poklicalo Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS), njene posebne enote za reševanje gospodarstva so bile na kraju zločina v nekaj minutah – zoper moškega so uporabili prisilna sredstva, nato pa je bil pripeljan pred generalnega direktorja GZS-ja.

Benjamin Fikus, generalni direktor GZS: ”Zakoni o cepljenju so v Sloveniji jasni: možno se je cepiti le iz egoističnih razlogov, saj z altruizmom promoviramo komunizem. Cepite se, da greste lahko na službeni pot, cepite se, da bo podjetje dobilo subvencijo, cepite se, ker želite na zabavo in počitnice. Nikar pa se ne hodite cepiti, da bi pomagali soljudem, ki imajo oslabljen imunski sistem. Takšno vedenje je protisistemsko in ni v skladu z moralnimi vrednotami naše družbe!”

Pri GZS se namreč bojijo, da bi se altruizem razširil in okužil tudi starejše generacije, ki bi nato lahko priskočile na pomoč mlajšim pri preprečitvi podnebnega holokavsta, kar bi imelo negativen vpliv na naslednje četrtletje.

Moškega bodo do sojenja GZS-jevci zadržali v njihovi kletni ječi, neuradno naj bi že priznal več zločinov zoper kapitalizem, med drugim naj bi brezplačno vozil rakave bolnike na onkološki inštitut, s čimer je direktno posegel v dobiček večih podjetij, ki se ukvarjajo s prevozi.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*