Imigranti poscali in razdejali Bled!

Imigranti z Irske razbijali imovino in nadlegovali domačine. Kdaj bo dovolj? Bodo svetlopolti in rdečelasni ljudje popolnoma izrinili avtohtone Evropejce?

Razbite stekelnice, urin, govno, smeti – to je prizor, ki tako rekoč vsako jutro pričaka Blejce.

Glavni akterji pa protestantski imigranti z Irske in Velike Britanije. Življenje ob enem najlepših jezer na svetu tako počasi postaja neznosno, na Bledu pa skorajda več ne vidiš rjavolase katoliške glave, povsod samo še anglikanski rdečelasci, ki zaudarjajo po alkoholu in urinu.

Evropa spi

Kot nam je povedal župan Bleda Drago Parkinina, so problem korporacije, ki imigrante tako rekoč brezplačno vozijo k nam.

”Odkar je Brnik povezan z Londonom prek nizkocenovnih letalskih nevladnikov, se mi dušimo v tej necivilizirani drhali.”

Ne tem mestu smo župana pozvali, naj vendarle pazi na besede, tudi Irci in Britanci so ljudje.

Župan: ”Oni imajo pač drugačno kulturo. Uriniranje in odvajanje v javnosti je pri rdečelasih protestantih normalno, asimilirati pa se nočejo. Apeliramo na Evropsko unijo, vendar se nič ne premakne.”

Stanje se tako kljub temu, da je EU pred dvema tednoma zaprla mejo z Otokom, ni spremenilo.

Domačini: ustavite Easyjet!

Nevladna organizacija Easyjet v Evropo prevaža na tisoče imigrantov dnevno, s posledicami pa se ukvarjamo davkoplačevalci.

Blejcem tako po včerajšnjem ekscesu 300 Ircev počasi prekipeva.

Povedali so: ”Dovolj imamo rdečelasih protestantov. Uničujejo našo kulturo, vero, nadlegujejo naše ženske. Če ne bo ukrepala država, bomo ukrepali mi.”

Domačini tako od Šarca zahtevajo, da prepove pristajanje letal v lasti nevladnih organizacij Easyjet in Wizz Air oz. zapleni njihova letala, če ne bodo upoštevali navodil naše države.

Če ne bomo ukrepali kmalu, nas bo anglikanska horda popolnoma pregazila, slovenskega naroda pa bo konec.

Bog vatikanski, pomagaj nam!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*