Hrvati z višjim pavšalom izsiljujejo novo predsednico Evropske komisije!

Ekskluzivno razkritje norekrave! Hrvaški obveščevalci grozijo Ursuli von der Leyen. Je Piranski zaliv izgubljen? Oz. je izgubljeno tudi Novo mesto?

V redakcijo norekrave smo dobili šokantne informacije iz dežele terana in kranjske klobase.

Kot nam je povedal anonimni vir, naj bi hrvaška obveščevalna služba bodočo predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen držala za bratwurst.

Von der Leynova naj bi že od 80-ih dopustovala na Krku v kempu Baška, sedaj pa naj bi Hrvatje to uporabili zoper njo.

Iz kempa Baška so namreč sporočili, da dražijo letni pavšal, nekaj parcel, med katerimi je tudi parcela družine von der Leyen, pa spreminjajo v parcele za kratkotrajno kampiranje.

Kaj zahtevajo Hrvati od Nemcev?

Neuradno smo tako izvedeli, da Hrvati novi predsednici EK ponujajo ohranitev dosedanje parcele, dovoljenje za sidranje baldahina na sosednjo parcelo in ohranitev statusa pavšalistke, v zameno pa želijo Piranski zaliv, Gorjance in Novo mesto.

Ali je von der Leynova njihov ultimat sprejela, ne vemo, so pa naši strokovnjaki za kampiranje povedali, da noben Nemec ne bi tega zavrnil.

Na drugi strani pa izgleda, da je slovenska vlada podobnega mnenja, saj zunanji minister Cerar že prestavlja table s slovensko zastavo na Krko.

Cerar je tako povedal: ”Saj itak nima veze, ker bo Hrvaška kmalu v schengnu. Glavno je, da imamo dobre odnose in da trdno stojimo za svojimi stališči: Slovenija sega do Krke in pika!”

Novigrad, zagrebčka županija.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*