Hrvaška na mavričnem seznamu: turisti TAKOJ domov oz. v Zrće na mega rave party!

Vlada uvaja mavrični ekran, ki bo javnost med Kacinovo tiskovno konferenco v živo obveščal, kje na korona seznamu se v trenutnem momentu nahajajo države.

Vlada bo na današnji tiskovni konferenci prvič predstavila t.i. mavrični korona ekran, s katerim bodo izboljšali komunikacijo z javnostjo, ki je bila v zadnjih dneh kritična do mestoma nejasnih navodil vlade.

Mavrični ekran bo dopolnil zeleni, rdeči in rumeni seznam, s čimer bo javnost na enem oz. štirih mestih dobila natančne in jasno pregledne podatke glede varnostni potovanj v druge države.

Najnovejši sistem so razvili na oddelku za paranormalne pojave na Inštitutu Jožefa Stefana: ”Naši senzorji merijo možgansko valovanje retorika Jelka Kacina in v živo interpretirajo njegove besede prek vsem jasno razumljive barvne skale. Pri postavitvi algoritma, ki prevaja Kacinovo možgansko delovanje v jezik ljudi, so nam pomagali egiptologi, šamani in kvantni fiziki.”

Če bo na primer Kacin izjavil, da je potovanje na Hrvaško dovoljeno, vendar odsvetovano oz. nedovoljeno, bo algoritem mavričnega ekrana Hrvaško premaknil na modrozeleno območje mavrice.

V primerih, ko superračunalnik ne bo mogel določiti pomena Kacinove besedne solate, pa se bo na zaslonu pokazal sredinec.

Slika dunajskega konjušarja pa se bo na zaslonu pokazala, ko bo govorec Hrvaško z eno okužbo na 100.000 prebivalcev razglasil za nevarno državo, Avstrijo z 1,3 okužbami pa za primer odličnosti v boju proti koroni.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*