Hollywood od slovenskih novinarjev odkupil poročanje o koronavirusu!

Zgodba o maroškem beduinu, ki je z GoOptijevo kamelo prišel v Slovenijo in prek spleta z virusom okužil 237 ljudi, bo na velika platna prišla prihodnje leto.

Slovenci zopet vstopamo v Hollywood, tokrat skozi glavni vhod (khm, khm, Katarina Čas, khm khm)!

Slovenski novinarji so namreč ameriškim filmarjem uspešno prodali svoje poročanje o koronavirusu!

Gre za serijo znanstvenofantastičnih zgodb z naslovom ”Brez panike”, ki jih povezuje koronavirus, Baba Vanga, jezdeci apokalipse, zombiji, na policah ni več sekret papirja in apokalipsa.

Prvega izmed filmov z naslovom Beduin iz Ljubljane bo režiral znameniti Steven Spielberg, ki je za naš radio povedal: ”Zgodba o temnopoltem maroškem beduinu, ki ilegalno odpotuje v Slovenijo, se tam preimenuje v Gorazda, prebarva v belca, naredi izpit za motor, nato odide nazaj v Maroko na motociklistični izlet, kjer mu bodisi George Soroš bodisi nezemljani bodisi vsi skupaj vbrizgajo koronavirus, s katerim potem okuži celoten Maribor, ki postane leglo zombijev, me je zelo navdušila.”

Nad uspehom so bili navdušeni tudi novinarji, ki so po letih garanja prek s.p.-jev in študentskih napotnic končno dobili mednarodno priznanje za svoje kreativno pisanje.

Kljub temu pa scenaristi ne bodo zaspali na lovorikah.

Novinar S. A. s 24ur.com nam je zaupal, da delajo na grozljivki, katere dogajanje bo postavljeno v skrivne kleti UKC-ja, kjer slovenska vlada skriva obolele zombije.

Scenaristi z nove24tv.si pa so nam povedali, da delajo na tragični drami, kjer obolela učiteljica okuži celotno šolo in vrtec, nato pa bolne otroke odpelje na osvobojeno ozemlje, kjer ugotovi, da je bila skozi celoten film duh.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*