Hit poletja: koža bosanskega gradbenega delavca!

Za vse, ki ne prenesete vročine, je tu končno rešitev. Bosanci so popolnoma odporni na sonce. Naročite kožo sedaj in zraven dobite še ohlajene solze jemenskih otrok v lično zapakiranem razpršilu za tiste najbolj žgoče dni.

Pred nami so zopet pasje vroči dnevi, ko niti veganski sladoled in cabernet sauvignon z ledeno kocko ne moreta pogasiti fotonov, ki jih v nas meče poredno Sonce.

K sreči so na nemškem inštitutu za socialni darvinizem našli rešitev naših težav in tegob.

Zakaj lahko Bosanci asfaltirajo cesto pri 42°C?

Gradbeni delavci imajo drugačno struktur celic, zato so popolnoma odporni na vročino.

Njihov raziskovalec Josef Mengele se je namreč vprašal preprosto vprašanje, ko je iz svoje rahlo prehladne pisarne zavit v poletno jopico iz tanke volne opazoval skupino bosanskih gradbincev: ”Zunaj je bilo vroče kot v peklu, oni pa so kar delali. In potem sem se vprašal: ali je naša družba popolnoma zblaznela in nam je vseeno, če ljudje za minimalca trpijo muke, medtem ko se še živali umaknejo v senco? Ali pa imajo Bosanci posebno kožo? To zadnje. To zadnje je pravilen odgovor.”

Mengele je zato slekel kožo enemu od bosanskih delavcev, ki je umrl zaradi vročinske kapi, in ugotovil, da ima resnično neverjetne lastnosti hlajenja.

Njihove celice imajo popolnoma drugačno sestavo od človeških: namesto endoplazmatskega ritikuluma imajo namreč družino v ekonomsko popolnoma razsuti državi. Wow, zelo zanimivo.

Bosanska koža je tako že postala pravi hit poletja – Lady GaGa jo ima, Kim Kardashian ima kar dve (ker ena ni pokrila zadnjice), naš kul, mega, super predsednik Pahor prav tako. Ne bodite kmetavzi.

Naročite sedaj!

Postavite se torej v kožo Bosanca – vzemite pnevmatsko kladivo in pojdite na sonce za 8 ur razbijati asfalt.

Prvih 50 naročnikov pa prejme še lično vrečko izgubljenih sanj in upanja vzhodno evropskih deklet, ki morajo svoje družine preživljati s prostitucijo. Jupi!

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*