GZS zaradi zločinov proti sistemu izključil Plastiko Skaza

Podjetje Plastika Skaza uvedlo šesturni delavnik, skrivno sodelovalo s Kubo in razpečevalo protipodjetniško propagando. Direktorica bojda izjavila, da ima določene dvome glede Miltona Friedmana. Slabo nam je, bruhali bomo.

Centralni komite Gospodarske zbornice Slovenije se je sinoči na 34. redni seji ožjega članstva zbornice enoglasno odločil za izključitev iz zbornice in likvidacijo podjetja Plastika Skaza ter izbris vseh sledi o njegovem obstoju.

Plastika Skaza je namreč poizkusno uvedla šesturni delovnik za nekatere pisarniške sektorje (naj vas takoj pomirimo, preden padete v nezavest: človeški viri v proizvodnji delajo normalno, po skrajšanem osemurnem delovniku).

Kljub temu so na GZS presodili, da je omenjeno podjetje, katerega imena ne smemo več zapisati, načrtno delovalo proti neoliberalnemu sistemu.

Podjetje je zločine priznalo

Jože Fikus, generalni sekretar zbornice: ”Podjetje, katerega imena ne omenjamo več, je s protirevolucionarnim delovanjem resno ogrozilo našo revolucijo in vladavino podjetništva.”

Fikus pa je še poudaril, da so našli zoper podjetje še precej drugih dokazov.

”Prek obveščevalcev našega Neoliberalnega komisariata varnostnega delovanja (NKVD) smo dobili podatke, da so želeli pričeti z izvozom plastike na Kubo, kar je povsem v nasprotju s prostim trgom.”

Na triurnem sodnem procesu je podjetje priznalo vse očitane zločine. Dodalo je še, da mu je bilo sovraštvo do neoliberalizma položeno že v zibelko, ko se je mama po porodu domov peljala po javni cesti z javnim prevozom. Po sojenju je bilo podjetje odpeljano v prevzgojno taborišče v Novomanhattansk.

Sojenje podjetju se je malenkost zavleklo, saj je trajalo kar tri ure.

Zakaj je šesturni delovnik škodljiv?

Šesturni delovnik je za človeške vire izjemno škodljiv, saj jim v dnevu ostane preveč časa, s katerim nimajo kaj.

V družbi se zato poveča stopnja kriminala, obstaja pa tudi nevarnost za povečanje kontrarevolucionarnega delovanja, saj bi se viri lahko odpočili in se končno zavedli, v kakšnem dreku pravzaprav so.

Vojna je biznis, svoboda je precenjena, neznanje je moč. Naj živi Veliki Podjetnik, naj živijo milijonarji in milijarderji, ki sejejo naša polja in kopljejo našo rudo!

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*