GZS vabi na delavnice ob dnevu delodajalcev

Kako odpustiti nosečnico, kako utišati Bosanca, ki že dva meseca ni prejel plače, in zakaj je dobro, da so vaši delavci do vratu v dolgovih – danes v dvorani A na sedežu komisariata gospodarske zbornice.

Ob dnevu delodajalcev, ki ga praznujemo danes, na Gospodarski zbornici Slovenije organizirajo različne delavnice in seminarje na temo izkoriščanja delodajalcev.

Za pijačo in jedačo bodo poskrbeli davkoplačevalci, za glasbeno popestritev pa bo poskrbel ansambel Slovenska levica z zimzelenimi hiti, kot so ”Čebelar na minimalcu”, ”V dolini, kjer vlada tišina o izkoriščanju žensk v prostituciji”, ”Na Golici ne izplačujemo regres”.

Vabljeni vsi ustvarjalci gospodarske rasti

Delavnice bodo vodili izkušeni strokovnjaki iz sveta posla, ekonomije in delovnega prava.

Bivši management Vegrada bo zbranim predstavil, koliko stane privez za jahto na Pagu in kako delavce spraviti na kant ter jim še vedno zaračunavati najemnino za podganjo luknjo.

Država bo imela predavanje o biologiji – ali so čistilke in hišniki tudi ljudje? In o outsourcanju – kako privarčevati pri čistilkah in hišnikih z najemom nekega X podjetja, ki jim ne izplačuje regresa in nadur?

Privatni sektor bo razložil, zakaj mladi ne potrebujejo denarja, delovne izkušnje pa so zanje neprecenljive. Ter kako ne izplačevati regresa in nadur.

Podjetniki iz turizma so pripravili seminar o plačevanju na roko – ali se da denar prej v kuverto ali ga lahko damo kar direkt v roke in prišparamo ceno kuverte? Ter kako ne izplačevati regresa in nadur.

Akrapovič in Boscarol pa bosta imela predavanje z naslovom ”Selim se v Avstrijo. Jutri.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*