GZS nagrajuje delavce: kdor 3x preseže dnevno normo, dobi zaščitno masko!

Kdor med delovnim časom ne obišče WC-ja, pa si lahko ob koncu delovnika razkuži roke! Delajmo skupaj proti koroni (mi prek Skypa s karibske plaže, vi v tovarni)!

Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) so pripravili zanimivo nagradno igro, v kateri lahko sodelujejo tovarniški delavci.

Sonja Šmuc, generalna direktorica direktorata GZS za komisijo za nadzor nepotrebnih zbornic, je za naš radio povedala: ”Pogosto iz javnosti slišimo, da nimamo posluha za človeške vire, in da je naš odnos do človeškega kapitala brezoseben. Upamo, da bomo s to nagradno igro popravili vtis.”

Najboljši delavec v kolektivu bo tako s strani GZS-ja prejel zaščitno masko, narejeno iz prvovrstnega papirja!*

Praznih rok pa ne bodo ostali niti paraziti, ki komaj izpolnijo dnevno normo – kdor med delovnikom ne gre na WC, si bo lahko 1x razkužil roke, kdor pa zraven izpusti še malico, dobi bonus petih centimetrov varnostne razdalje!

Bonusi se akumulirajo do tridesetih centimetrov socialne razdalje, če delavcem uspe šest zaporednih dni zdržati brez WC-ja in malice!

Človeški viri so od navdušenja nad nagradno igro postali vročini, nekaj pa jih je zaradi nepopisnega veselja pričelo tudi kašljati.

Živeli delodajalci in menedžerji, ki sejejo naša polja, kopljejo našo rudo in iz svojih dojk napajajo naše otroke z nereguliranim prostotržnim mlekom!

*Pogoj za pridobitev zaščitne maske je izpolnitev trikratnika dnevne norme, vračilo regresa in podpis aneksa o redni uporabi kontracepcije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*