GROZLJIVO! Koronavirus mutiral!

Novi simptomi so: paranoja, preganjavica, manično twitanje in vnetje racionalnega dela možganov. Pomaga nam lahko samo še Bog. In posebni bonboni Cedevita, ki jih lahko naročite SAMO na Norikravi!

Zgodilo se je to, česar smo se bali vsi!

Iz Italije poročajo o strahoviti (in tudi grozljivi ter škandalozni) mutaciji koronavirusa, ki iz ljudi po novem naredi zombije.

Simptomi namreč niso več povišana temperatura in kašelj, ampak paranoja, prisila h govorjenju neumnosti, preganjavica in nato odpoved dela možganov, ki je zadolžen za racionalno razmišljanje, in ki loči človeka od ostalih opic.

Novi virus, ki so mu znanstveniki nadeli ime Bojan (po slovenskem epidemologu Bojanu Požaru), je strahotno nalezljiv, saj se lahko širi tako oralno kot tudi elektronsko, prek forumov, Twitterja, Facebooka itd.

Zdravila za to strahotno bolezen ni.

Razen posebnih bonbonov Cedevita, ki smo jih razvili v sodelovanju z našim hišnim ruskim znanstvenikom Olegom Nategunovim, naročite pa jih lahko prek naše spletne strani (v komentarjih pustite svoje osebne podatke, podatke z vaše kreditne kartice, nato pa nam sporočite še varnostno kodo, ki jo boste prejeli na telefon prek SMS-ja).

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*