GROZA: v Nemčiji prvi prenos korone z romunsko-afriških človeških virov na ČLOVEKA!

Živina zbolela v tovarni za predelavo goveda. Oblasti so jih zaprle v proizvodno halo, dobava klobas in salam bo tako nemotena.

Iz Nemčije poročajo o novici, ki so se je znanstveniki najbolj bali: koronavirus je preskočil z delovne živali na človeka!

O dogodku poročajo z zahoda Nemčije, kjer je pred dnevi prišlo do masovnega izbruha korone med populacijo delovnih živali vrste vzhodnoevropski proizvodni delavci in afriški človeški viri – obe vrsti sicer spadata med vretenčarje.

Strokovnjaki domnevajo, da se je eden od lokalnih ljudi preveč približal ograji okoli tovarne, kjer se lahko Romuni in Afričani 15 minut na dan prosto gibljejo, pri tem pa je prišlo do preskoka virusa med vrstama.

Nemška kanclerka Angela Merkel: ”Ukrepali smo hitro, okuženim ljudem je bila takoj nudena zdravniška pomoč, tako da se virus med homo sapiensi ne širi več. Človeške vire pa smo zaprli v taborišča, pardon, v razpadajoče ograjene stavbe, obkrožene s policijo, ki 100-odstotno izpolnjujejo regulativo glede nastanitve perutnine.”

Pomirjeni so tudi potrošniki, saj bo dobava salam, hrenovk in klobas potekala nemoteno.

Bruselj je ob tem apeliral na Bolgarijo, Romunijo in države Balkana, naj v primeru masovnega pogina delovnih živali nemudoma sprostijo svoje rezerve človeškega kapitala, tako da zahodni Evropejci ne bodo občutili groze fizičnega dela.

Strokovnjaki pa ljudem še enkrat polagajo na srce, naj se zaradi nevarnosti okužbe ne približujejo gradbenim delavcem, pobiralcem zelenjave, čistilkam itd.

Komentarji: 2 "GROZA: v Nemčiji prvi prenos korone z romunsko-afriških človeških virov na ČLOVEKA!"

  1. Saint Pepsi | 24/06/2020 ob 10:37 | Odgovori

    Bom citiral resnično izjavo resničnega nemškega fikusa, ki 9 ur na dan telefonira in žre Fleischkäse s kečapom: “Da živijo v lesenih barakah 5 metrov od avtoceste je dobro za njih, ker lahko tako prihranijo.” In rezultati govorijo zase! Stanovanja za 9000€/m2 in vsak dan tanka rezina fejk mesa! Boljši svet dobesedno ni predstavljiv!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*