GROZA: korona na Kajmanskih otokih!

Med okuženimi naj bi bili tudi slovenski poštni nabiralniki! Kajmani Evropo prosijo za maske in odstranitev s črnega seznama davčnih oaz.

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je pred nekaj urami sporočila, da je na Kajmanskih otokih prišlo do prvega zabeleženega preskoka korone s fizične na pravno osebo.

Bolezen so najprej opazili pri poštnem nabiralniku Invest Investment 7D Ltd., ki je pričel izkašljevati davkoplačevalski denar.

K sreči nima zaposlenih, ima pa 400 milijard evrov dobička – kakršne koli zdravstvene komplikacije pri omenjen poštnem nabiralniku bi lahko Evropo pahnile v kameno dobo!

Oblasti so do tega trenutka potrdile okužbo pri 42-ih poštnih nabiralnikih, med njimi naj bi bili tudi slovenski kaselci, ki nam prav v teh dneh dobavljajo zaščitno opremo.

Kajmanski otoki so Evropsko unijo že zaprosili za pomoč.

V tem trenutku najbolj potrebujejo zaščitne maske in umik s črnega seznama davčnih oaz, na katerem je ta karibski pralni stroj pristal v februarju.

Predsednik Kajmanov, 30 cm visok plehast poštni nabiralnik, je za naš radio povedal: ”Manjka nam vsega: subvencij, davčnih olajšav, deregulacije delovne zakonodaje itd. Evropo prosimo, naj nam pomaga po svojih zmožnostih.”

Evropa je predsedniku že obljubila sprejetje zakona o otroškem delu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*