GROZA: Borut Pahor ugrabljen!

Neznanci ugrabili našega predsednika in ga zamenjali s psihopatskim narcisom, ki masturbira pred ogledalom! Gre za maščevanje Lepe Afne, ker ima Pahor več sledilcev?

Pred nekaj minutami so iz urada predsednika sporočili, da je bil Borut Pahor ugrabljen!

Pahorja, ki je v teh težkih dneh Slovencem vlival upanja in poguma, so ugrabitelji zamenjali z osebo, ki je Pahorju na las podobna, nima pa njegove modrosti, dobrote, empatije in zdrave pameti.

Predsedniška palača je bila obenem tudi žrtev hekerskega napada, saj je lažni predsednik dobil dostop do Pahorjevega Instagram profila, kjer objavlja popolnoma bolne fotografije, katerih namen je lahko edino očrniti našega pravega predsednika.

Narcisoidni psihopat je tako pred kratkim objavil svojo fotko, kjer poležava na soncu, zraven pa je dopisal ”Malo ga SAM čilam na soncu .#ostanidoma.” – medtem ko Slovenci v strahu čakajo, ali bodo v naslednjih dneh sploh še imeli službo, na tisoče otrok pa ob manjku šolskega kosila dobesedno strada.

Med influencerji se pojavljajo ugibanja, da za ugrabitvijo stoji znana youtuberka Lepa Afna, ki naj bi Pahorja ugrabila in nato očrnila njegovo dobro ime, ker ima naš predsednik na Instagramu 23.000 sledilcev več.

Na Norikravi tega ne moremo neodvisno potrditi, potrdimo pa lahko misli sto tisočih Slovencev – hočemo predsednika, ki je normalen!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*