Grob napad na domoljube – LGBT skupnost se je včeraj zbrala na Metelkovi!!!

Tam so sedeli in se celo pogovarjali! Gre za hud poseg v pravice domoljubov, država pa tiho. Kdaj bo dovolj? Ko se bosta dva moška sredi ulice držala za roke? Bo potem v redu?

Včeraj v večernih urah se je v Ljubljani zgodil hud napad na ranljivo domoljubno skupnost.

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi se ljudje (javno!!!) zbrali na Metelkovi in se tam pogovarjali o nedavnih napadih na LGBT skupnost!

Policija je takoj posredovala in podpornike LGBT skupnosti razgnala, nekaj pa so jih tudi aretirali, vendar je bila škoda že narejena.

Država, kje si?

Domoljubi so trenutno najbolj ranljiva skupnost na zahodu, saj so napadeni z vseh strani.

Najprej so jih napadle ženske z volilno pravico, potem ženske, ki niso več želel biti pretepene, potem ženske, ki so šle v službo, pa ženske, ki so jemale kontracepcijske tablete, pa ženske, ki so imele oblečena mini krila.

Nato so jih napadli še temnopolti ljudje, pa Judje in muslimani – sedaj pa so jih za svojo tarčo vzeli še LGBT-jevci.

Janez Novak, domoljub: ”Zadnjič sem videl dve ženski. Bil sem v kritičnem stanju, masovni mediji pa so napad ignorirali. Do kdaj bomo še trpeli to nasilje in sovraštvo?”

Bo včerajšnji napad dokončno zbudil državo, da zaščiti domoljube, ki ne želijo veliko?

Želijo le mirno življenje in spoštovanje v državi, kjer ni homoseksualcev, žensk, temnopoltih, Judov, muslimanov, Kitajcev, Balkancev, revnih, bolnih in _____ (seznam se posodablja).

Mar je to preveč? Smo padli tako nizko?

Tovrstni napadi so na zahodu postali že stalnica, država pa gleda stran.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*