Gozdne živali: ”Spizdite iz gozdov, če ne pridemo v mesto!”

Zopet počilo med ljudmi in gozdnimi živalmi, veverice z granato ranile človeka, ki je iz gozda vlačil polpriklopnik kostanja. Vlada živali uvrstila na seznam terorističnih skupin.

Včeraj je v gozdu prišlo do incidenta, ki je zopet dvignil napetosti med gozdnimi bitji in ljudmi.

Nek Ljubljančan je iz gozda vozil polpriklopnik poln kostanja, ko so ga iz zasede napadle veverice.

Na policiji so za naš radio povedali: ”Ob 17:23 smo bili obveščeni o streljanju v gozdu v okolici Ljubljane. Veverice so z avtomatskim orožjem in granatami napadle 52-letnega M. V., ki je s šleparjem iz gozda vozil kostanj za lastne potrebe. V napadu je utrpel lažje poškodbe, napadalci pa so se razbežali še pred prihodom policije.”

Po naših podatkih so napad izvedli pripadniki anarhistične skupine Kosmate brigade, ki se že desetletja borijo za osvoboditev gozdov izpod jarma človeka.

Njihova voditeljica Veverica Vilma je po napadu objavila posnetek na Youtubu, v katerem je povedala: ”Za vsako vrečo kostanja, ki jo boste neandertalci ukradli iz gozda, bomo izpraznili en Lidl. Dovolj je! Spizidite iz naših gozdov! Hasta la victoria, siempre!”

Vlada je po napadu gozdne živali uvrstila na seznam terorističnih skupin in nabiralcem gozdnih plodov obljubila vojaško zaščito, gozdove pa naj bi preletavala tudi brezpilotna letala, ki bodo napadala šolske avtobuse in igrišča, ki jih uporabljajo teroristi.

Vsekakor upamo, da se ne bodo razmere zaostrile, tako kot so se prejšnje leto, ko je prišlo do večih verbalnih napadov na nabiralce regrata.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*