Gospodarska zbornica Slovenije grobo nad Jana Oblaka!

Komisarka Sonja Šmuc Oblaku povedala svoje: izogiba se žogi, šlepa se za menedžmentom, ki zabija gole, sedaj pa želi isto božičnico?! 172 nastopov za Atletico, 0 golov! #socializem

”Če nisi pri žogi, težko daš gol,” je komisarka za korporativno upravljanje fikusov pri Gospodarski zbornici Slovenije Sonja Šmuc komentirala nastope najboljšega slovenskega vratarja Jana Oblaka, ki je javnost razburil z izjavo, da si zasluži isto božičnico kot ostali zaposleni.

Oblak namreč letos še ni zatresel mreže – največkrat ga opazimo daleč na svoji polovici, kjer je postal že del inventarja, saj sloni na štangi, gleda v luft, ko pa končno dobi žogo, jo nabije daleč naprej, samo da bi se izognil delu!

Zaradi lenobe gredo stvari celo tako daleč, da ga prične zebsti v roke in si mora nadeti rokavice!

Medtem pa podjetje Atletico Madrid, ki izdeluje manjše gospodinjske aparate, naprej vlečejo menedžerji v oblekah in belih srajcah, ki z igro po bokih in globokimi pasi v sredino iščejo luknje v delovni zakonodaji, pardon, v obrambi in zabijajo gole.

Kakor koli že, mnenje javnosti je znano: Oblak si s svojo nikakvo realizacijo ter nenehnimi bolniškimi ne zasluži iste božičnice kot ostali zaposleni.

V Anarhistični organizaciji Sonček pa se sprašujejo, če je morda Sonja Šmuc njihova izgubljena dvojna agentka, saj je v zadnjih mesecih za širitev anarhosindikalizma v Sloveniji naredila več, kot vsi misleci in filozofi v pretekli stoletjih skupaj.

Sonja, čimveč intervjujev, čimveč javnih nastopov, super si, narod je na tvoji strani!

Komentarji: 1 "Gospodarska zbornica Slovenije grobo nad Jana Oblaka!"

  1. Saint Pepsi | 08/01/2020 ob 16:21 | Odgovori

    Kakšne inspirativne besede prihajajo iz te ženske! Vsakdo naj takoj zakuri vojgenj na dvorišču, v njem stopi svoj monitor in redke elemente v kuverti pošlje na GZS s pripisom “za gospodarsko rast”!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*