Gospodarska zbornica po državi postavila kontejnerje za dopust

Vanje delavci odložite svoje proste dneve. Dopust bo opran, zlikan in podarjen pomoči potrebnim na Cipru, Kajmanih in Nizozemskih Antilih.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je v sodelovanju z vlado pričela po državi postavljati zabojnike, v katere lahko odvržete svoj dopust.

Zabojniki se nahajajo pred tovarnami, pisarnami in trgovskimi centri, poleg že obstoječih zabojnikov za 8-urni delavnik, porodniško ter kontejnerjev za stare starše.

Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS, je za našo TV postajo povedala: ”Človeške vire naprošamo, da svoj dopust čim bolj velikodušno deponirajo v te kontejnerje. Na svetu so pravni ljudje in poštni nabiralniki, ki niso še nikoli užili radosti dela prostega dneva.”

Odvečen dopust bodo tako na GZS oprali in zlikali, nato pa ga bodo z letali poslali na države s črnega seznama davčnih oaz, kjer bodo vašim delodajalcem na obrazu zopet narisali nasmešek.

Ob tem velja še omeniti, da so zabojniki za nadure zaradi težav pri odvažanju v tujino povsem polni.

Začasno zato nadure shranite doma, izbrisane bodo nekje do konca meseca.

Komentarji: 2 "Gospodarska zbornica po državi postavila kontejnerje za dopust"

  1. Saint Pepsi | 11/04/2020 ob 12:29 | Odgovori

    V naši občini sta samo smetnjaka za porodniško in 8-urni delavnik. Hvala za nič, gospodarska zbornica! Nikoli ne bomo druga Aušvica. 🙁

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*