Globalno segrevanje v solidarnosti s človeštvom začasno ukinja svoje delovanje

Dokler človeštvo ne reši koronakrize, na Zemlji ne bo hurikanov, suš, lakote in s tem povezanih vojn in epidemij smrtonosnih bolezni.

Planet Zemlja je prvič v svoji zgodovini na resni preizkušnji, saj zahodni človek srednjega in višjega razreda ne more v nakupovalno središče.

K sreči pa smo bili danes deležni vsaj kančka dobrih novic, saj je globalno segrevanje v izjavi za javnost povedalo, da do nadaljnjega ustavlja vse svoje aktivnosti.

”Zemlja se sooča z izjemno resno krizo. Prav je, da za trenutek postavimo razlike in svoj egoizem na stran, stopimo skupaj in z resnim ukrepanjem ustavimo to globalno krizo. Do preklica bomo zato v podjetju Globalno segrevanje prenehali z dvigovanjem temperatur, hurikani, poplavami, sušami in ostalim. Stay strong!” je zapisalo globalno segrevanje.

Za človeštvo je ta novica izjemnega pomena, saj lahko sedaj ogromne količine sredstev, ki jih namenjamo boju proti klimatski krizi, preusmerimo v boj proti koronavirusu.

Globalno segrevanje predvideva, da bomo krizo rešili nekje do začetka poletja, tako da bo svoje aktivnosti nadaljevalo z junijem.

Ravno pravi čas, saj bodo morali poleti naši mali sončki nadomeščati pouk, naše veliko Sonce pa nas bo zopet razveselilo s prijetnimi temperaturami nekje med 60 in 80 stopinjami Celzija.

Komentarji: 1 "Globalno segrevanje v solidarnosti s človeštvom začasno ukinja svoje delovanje"

  1. Saint Pepsi | 16/03/2020 ob 11:24 | Odgovori

    Kaj je zdaj to?! Pravila so jasna – nobenih dopustov in nobenih bolniških pod NOBENIM POGOJEM EVER! Socializma ni več, delo poteka do zadnjega moža! Opazujem vas vse preko kamer!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*