Globalno segrevanje in korona podprla vladne davčne reforme!

Kataklizmi zaradi nižjih davkov pričakujeta širitev svojega posla, obljubljata tudi nove zaposlitve v sektorju proizvajalcev vreč za trupla.

Vladni Urad za debirokratizacijo in boj proti nastajanju novih uradov je javnosti včeraj predstavil sveženj reform in ukrepov za spodbujanje gospodarske rasti, danes pa so svoja mnenja glede predlogov z nami delili gospodarstveniki.

Globalno segrevanje, ki se ukvarja z inštalacijo grelnih naprav, je reforme pozdravilo: ”S stališča naše dejavnosti so reforme super. Manj davkov, manj regulative, več podjetniške svobode. Obljubljamo, da bomo že prihodnje leto svoje delovanje še bolj aktivno razširili tudi v vašo državo.”

Podobnega mnenja je tudi Korona, mednarodno mikropodjetje, ki je prav pred nekaj tedni z našo državo sklenilo pogodbo o odprtju proizvodnega centra v večih krajih po Sloveniji.

”A to me zajebavate ali resno? Sredi najhujše epidemije v zgodovini vaše države, ko je postalo jasno, da imate popolnoma podhranjeno zdravstvo, se vi pogovarjate o nižanju davkov za bogate? Torej so imeli delfini prav, ljudje resnično ste zabiti. Nič, reforme so super, keep them coming,” je navdušeno razlagala Korona.

Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) so nam povedali, da po objavi predloga reform njihov telefon ne neha zvoniti, nanje se namreč obračajo še številni drugi tuji podjetniki, ki želijo odpreti poslovalnico v Sloveniji: Lakota Exxxtreme, Revščina4Children, Fašizem LTD, iSlave itd.

Na GZS pričakujejo, da bo v prihodnjem letu BDP prestopil bregove in zalil kleti hiš in pljuča državljanov.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*