GLASUJTE! Kateri portret Premiera bo krasil oddelek intenzivne nege?

Bolniki s portretom Premiera nad bolniško posteljo premagajo korono 6 dni prej! Med oddanimi glasovi bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel brezplačen ogled Premierove domačije v Kumrovcu, pardon, Grosuplju!

Ministrstvo za resnico je danes v sodelovanju z ministrstvom za telesno in moralno zdravje ljudstva na svoji spletni strani objavilo poziv državljanom k glasovanju za portret Premiera, ki bo krasil oddelke intenzivne nege po vsej državi.

Znanstveniki na prištinski univerzi so namreč ugotovili korelacijo med Premierovim portretom in uspešnim zdravljenjem korone.

Dr. Branqo Grimsi, predstojnik oddelka za raziskave v fitnesu: ”Bolniki, ki so se zdravili na oddelkih, ki so imeli na steni obešen portret Premiera, so v povprečju okrevali šest dni prej. Med njimi prav tako nismo zabeležili nobene smrtne žrtve. Bolnikom torej svetujemo, da si v spalnico obesijo sliko Premiera.”

Spomnimo: na univerzi iz Prištine so pred časom ugotovili, da pred korono ščitijo tudi Premierove podobice (ki jih lahko za 19,99 € naročite prek naše spletne strani).

Ljudska komisija je zato že pripravila izbor najboljših Premierovih portretov, sedaj pa mora ljudstvo odločiti končnega zmagovalca (finalista sta na sliki na začetku članka).

Glasujete lahko tudi v komentarjih na naši spletni strani – med vsemi prispelimi glasovnicami bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel voden ogled po Premierovu domačiji v Grosuplje – ogled bo vodil vodja zveze pionirjev in eden največjih strokovnjakov za življenje in delo Premiera, tovariš Žan Mahnič.

Komentarji: 2 "GLASUJTE! Kateri portret Premiera bo krasil oddelek intenzivne nege?"

  1. Nagradno vprašanje: Kdo je bil leta 1977, najmlajši vodja, prve “mladinske udarne proletarske” delovne brigade, Ivo lola Ribar v Jajcu? Odgovore pošlljite na Center za strateške študije pri stranki SDS. ; Za izžrebane in pravilne odgovore je sekretar Mahnič pripravil prektične nagrade: štrikane dokolenke, srajce v modnih rjavih odtenkih ter ledrhoze z emblemom velikega vodje.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*