Glasnost in perestrojka: Premier skrajšal policijsko uro, dovoljena tudi kritika prejšnjega premiera!

Železna zavesa se odstira, Slovenija se odpira svetu! Premier kot prvi voditelj v zgodovini države skrajšal policijsko uro! Marjan Šarec je idiot!

Centralni komite vlade je včeraj sprejel set reform, ki predstavljajo ogromen korak naprej za človekove pravice in svoboščine v naši državi!

Policijska ura bo od sobote krajša za 120 minut, kar pomeni, da bo imela Slovenija eno najkrajših policijskih ur na svetu, Premier pa je postal sploh prvi premier v zgodovini naše države, ki se je odločil za krajšanje policijske ure!

Premier: ”Pred velikonočnim časom podarjamo ljudem še 2 uri v dnevu, skupno boste lahko tako prosto razpolagali s 17-imi urami na dan. Tako velika mera svobode pa prihaja tudi z dolžnostmi in osebno odgovornostjo! V urah, ko ste svobodni, se obnašajte v skladu z načeli Revolucije! Ne pozabite, da se tuji agenti in domači provokatorji skrivajo za vsakim grmom, zato bodite na preži in prijavite varnostnim organom vsakršno protidržavno delovanje!”

Krajšanje policijske ure pa ni edini ukrep, ki ga je sprejel centralni komite.

Ohlapnejši so postali tudi zakoni glede zaščite dobrega imena članov partije – v duhu liberalizacije političnega prostora je tako po novem dovoljeno oz. celo zaželeno kritiziranje bivšega premiera.

Na državni televiziji bo pri vsakih poročilih posebna rubrika ”Kaj vse je zajeb** Šarec?”, kjer se bo ljudstvo prvič seznanilo s podrobnostmi iz svinčenih časov bivšega premiera.

Zaradi izrednih razmer je kritiziranje trenutnega Premiera in trenutne zasedbe centralnega komiteja še vedno prepovedano.

Komentarji: 1 "Glasnost in perestrojka: Premier skrajšal policijsko uro, dovoljena tudi kritika prejšnjega premiera!"

  1. Kakršna koli primerjava sedanjega premiera z drugimi politiki je žalitev za tiste politike

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*