GESCHLOSSEN: smučarski izlet delegacije GZS v Avstriji grobo prekinile zaprte trgovine!

Šokirani komisarji GZS-ja danes ostali pred zaprtimi vrati Interspara. Čutijo se globoko ponižane, od vlade zahtevajo protestno noto zoper avstrijski socializem.

Na avstrijskem Koroškem je danes dopoldan prišlo do mednarodnega incidenta.

Delegacija Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) je odšla na smučarski izlet na Osojščico (špansko: Gerlitzen), predtem pa so se želeli ”oborožiti” s sendviči s suho salamo v lokalnem Intersparu.

Nato pa je sledil šok: trgovina zaprta!

Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS, je v šoku povedala: ”Groza! Kakšna socialistična luknja je Avstrija, da v nedeljo zapirajo štacune? Kaj bo naslednja: bo jodlarska mama država odprla gulage in vanje nagnala vse ljudi, ki se preživljamo na prostem trgu in dihamo zrak svobode ter pijemo solze in znoj delavcev?”

Iz GZS so še iz Avstrije na slovensko vlado poslali dopis, v katerem zahtevajo tožbo zoper Avstrijo zaradi zatiranja svobode in širitve maoizma.

Komisarji zbornice so še zapisali, da velja resno razmisliti o ustanovitvi mednarodne koalicije pod vodstvom Nata, ki bi v to zarukano deželo prinesla demokracijo.

Avstrija namreč tone vsako leto globlje: redna plača delavcem, 14 plač, dogovori med predstavniki delavcev in delodajalci itd.

Presenečeni bi bili, koliko demokracije in kapitalizma v državo prinese eskadrilja bombnikov B-52.

Komentarji: 2 "GESCHLOSSEN: smučarski izlet delegacije GZS v Avstriji grobo prekinile zaprte trgovine!"

  1. Saint Pepsi | 16/02/2020 ob 12:27 | Odgovori

    Delegacija bi moral narediti to, kar naredi povprečen avtoprevoznik, ko zmanjka za BMWja – iti z mečem od hiše do hiše in mongolskemu kanu dostaviti 24 lobanj na vsakega konjenika v tumnu.*

    *Ljubi dejanski bog, po mojem sem napovedal prihodnost.

    • Štempelj na obe točki: daritev kanu, s katero bi ga morda prepričali, da mongolski konjeniki iz Avstrije izženejo maoizem.

      In štempelj tudi na drugo točko, da ste napovedali Baba Vanga.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*