George dvojni ve Bush: ”Kurdi imajo orožje za množično uničenje! Skrivajo bin Ladna?”

Bush in Cheney končno našla iraško orožje. Kurdi uvrščeni na os zla. Trump sprašuje, zakaj niso Kurdi pomagali Mufasi, ko ga je poteptala čreda gnujev.

Bivši ameriški predsednik George W. Bush je danes zjutraj javnosti sporočil, da sta s podpredsednikom Dickom Cheneyjem končno našla iraško orožje za množično uničenje.

Kot kaže, naj bi ga Sadam pred inšpektorji skril h Kurdom.

To je bila briljantna poteza Sadama, saj tam orožja ni nihče iskal – Sadam je namreč leta 1988 nekaj tisoč Kurdov zaplinil z gorčičnim plinom, ki so mu ga dobavili Američani za boj proti Iranu.

Bush mlajši je še povedal, da naj bi Kurdi skrivali Osamo bin Ladna, ima pa tudi dokaze, da so organizirali napad na dvojčka 11. septembra – vse dokazno gradivo bo predstavil na naslednji seji Združenih narodov.

Trump: svobodo in hotel v Istanbulu bomo branili z vsemi sredstvi!

Ameriški predsednik Trump (levo) že dalj časa svari pred zgodovinskimi krivicami, ki so jih ameriški rasi zakrivili Kurdi.

Ameriški predsednik Donald Trump je v luči novih dejstev napovedal vojaško pomoč Turčiji.

Obenem je javnost še enkrat spomnil, da so Kurdi samo stali ob strani in gledali, ko so hijene prestrašile čredo gnujev, ki je nato pred očmi Simbe poteptala levjega kralja Mufaso.

Hotel v Istanbulu bo.

Kje so bili Kurdi?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*