Genski test: Orban je Afričan!

Stranka Fidesz opravila genski test med svojimi člani. Šok za njenega predsednika: njegov oče je znameniti afriški revolucionar Robert Mugabe.

Orbanova stranka Fidesz je pred časom organizirala genski test za svoje člane, saj so se želeli izogniti sramoti, ki si jo je pred leti privoščila stranka Jobik. Takrat se je namreč izkazalo, da je eden vidnejših članov te stranke, ki se zavzema za pravice trans oseb, feminizacijo računalniških igric ter panevropski boj proti Judom – Jud.

Sledil pa je šok. Genski test je pokazal, da je oče Viktorja Orbana znameniti zimbabvejski marksist ter borec proti belskim kolonizatorjem Robert Mugabe. Orbanova mati je imela z Mugabejem afero v začetku 60., ko je v Zimbabveju pisala svoje magistrsko delo z naslovom ‘Pozitivni aspekti feminizacije moških v kulturah subsaharske Afrike’.

Madžarska vstopa v Afriško unijo

Orban s svojim pravim očetom.

Orban, ki je pred novinarje stopil oblečen v majico z motivom svojega novega junaka Che Guevare, je zbranim medijem povedal, da bo v luči teh novih dejstev Fidesz spremenil pot. Napovedal je izstop iz Evropske unije in včlanitev Madžarske v Afriško unijo.

“Svoj boj proti imigracijam bomo nadaljeval v Zimbabveju, kjer se bomo skupaj s Stranko afriške narodne zveze borili za redistribucijo zemlje, ki so jo kolonialisti ukradli našemu ljudstvu in jo dali belim hudičem,” je povedal Orban, katerega pravo ime je Masimba, kar v jeziku ljudstva Šona pomeni ‘‘ta, ki zavija neoliberalne reforme v celofan imigracij in jih potiska v goltanec svojega ljudstva’.

Prav tako je Orban opozoril Bruselj, da se bo s kolegi iz Afriške unije posvetoval o možnosti tožbe zoper Belgijo, Francijo, Nemčijo in Veliko Britanijo zaradi grozodejstev, ki so jih imigranti iz omenjenih držav povzročili v času kolonializma.

Black power!

Orbanovo pravo ime je Masimba.

Svoj govor je zaključil s ponovitvijo svoje kontroverzne izjave s prejšnjega leta: ‘Ne želimo, da se naša barva kože meša z drugo. Black power!’

Vsekakor gre za zanimiv zasuk v zgodbi Viktorja Orbana, nekoč štipendista Fundacije Soroš ter diplomanta Univerze Edvarda Kardelja v Oxfordu, ki je bil v preteklosti sicer znan kot poslednji branik katoliške bele Evrope (Jezus je bil imel modre oči, blond lase, vozil je golfa II). Vsekakor mu želimo vse dobro ter “¡Hasta la victoria siempre!”

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*