Generalni direktor GZS proti zapiranju gospodarstva, za talce vzel več sto starostnikov!

Criminal theratening scared old man with a Gun

Cantarutti bo vsako uro ustrelili 10 starostnikov, dokler vlada ne obljubi, da zapiranja ne bo več! Opozarja, da je družba, ki nemo opazuje trpljenje pravnih oseb, zdrsnila v moralno brezno.

Pretresljivo dogajanje v Ljubljani!

Generalni direktor Urada za gojenje fikusov (GZS) Aleš Cantarutti je danes ponoči ugrabil več sto slovenskih starostnikov, ki jih sedaj zadržuje na neznani lokaciji!

Od države zahteva obljubo, da v novi korona apokalipsi, do katere bo prišlo v naslednjih dneh, ne bo zapiranja gospodarstva, v nasprotnem primeru bo vsako uro ustrelil 10 starostnikov!

V grozilnem pismu, ki ga je naslovil na medije, Cantarutti piše: ”Stanje v Sloveniji je alarmantno! Včeraj je bilo okuženih prek 2000 fizičnih oseb, če zopet pride do zaprtja države, pa bo to pomenilo trpljenje in smrt stotin pravnih oseb! Mar smo kot družba res padli v moralno greznico, kjer je življenje pravne osebe popolnoma brez vrednosti? Mar fizičnih oseb res ne prizadene pogled na intubirano pravno osebo?”

Policija sedaj v prostorih GZS-ja zaslišuje fikuse in druge sobne rastline, ki pa ne želijo izdati, kje njihov direktor zadržuje talce.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*