Garmin hrvaški policiji doniral GPS

Hrvaški policisti zapluli v slovensko morje zaradi pokvarjene navigacije. Garmin rešuje meddržavni spor.

V nedeljo je čoln hrvaške policije nezakonito prečkal pomorsko državno mejo med Slovenijo in Njihovo Lipo. Incident se je zgodil v Piranskem zalivu, po prvih podatkih pa kaže, da je šlo za okvaro navigacijske opreme.

Hrvaška policija se navigira prek zvezd in prek k****

Na hrvaški policiji so za norokravo povedali, da se jim je pokvarilo več kosov navigacijske opreme hkrati: “Pokvario se nam je kompas, sekstant i naknadno pokvario se nam je še šestilo.”

Hrvaška policija prisega na preverjene metode navigacije – zvečer se navigirajo prek zvezd, prek dneva pa prek k****.

GPS je po mnenju hrvaške policije hudičeva naprava, s katero želi liberalni zahod Hrvatom govoriti, v katero smer naj hodijo. Kljub temu bodo sprejeli darilo Garmina, zraven pa bodo imeli žegnano vodo in česen, če se slučajno kaj zalomi.

Vsekakor smo hvaležni Garminu, da je rešil nastalo situacijo. Če bi čakali na Cerarja, bi se bataljon hrvaške vojske izgubil za Bežigradom.

GPS, kakršnega bo prejela hrvaška policija

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*