Finalna oddaja MasterChefa: danes bo znan novi vladar kuhinje!

Ivan iz Grosuplja proti Karlu iz Kranja, kdo bo pripravil boljšo sesekljano kuro na žaru? Zmagovalca bo tokrat določila žirija in ne gledalci.

Danes bo celotna država prikovana pred TV sprejemnike, saj se s finalnim dvobojem med Ivanom iz Grosuplja in Karlom iz Kranja končuje večmesečna resničnostna saga MasterChef.

V finalni oddaji končne besede izjemoma ne bodo imeli gledalci, ki se bodo lahko tako udobno namestili na svoje kavče in spremljali, kdo bo zavladal najprestižnejši kuhinji v državi!

Finalista sta vsem dobro poznana, saj delujeta v kulinariki že večino svojega življenja: Ivan je v tej sezoni MasterChefa gledalce navduševal z madžarsko kuhinjo, ki jo je občasno začinil še s tradicionalnimi sovjetskimi začimbami.

Karl, ki se v kuhinjo vrača po 11-mesečnem premoru, pa je specialist za nizkokalorične sladice, ki so navzven bogato obložene s smetano, čokoladnimi mrvicami in iztrebki mavričnih samorogov, v notranjosti pa se ponavadi nahaja slastna krema iz 78 % dušika, 21 % kisika in enega procenta sestavine X.

Naši viri s POP TV-ja so nam sporočili, da bosta morala finalista oskubiti kokoš, jo utopiti, sesekljati na kosce, speči na žaru in prodati prvemu kupcu, ki se bo sprehodil mimo Popove stavbe v Ljubljani.

V finalni oddaji bodo žirijo, ki bo odločala o zmagovalcu, sestavljali generalni direktor Petrola, predsednik uprave Telekoma, trije vzhodnoevropski milijarderji, upravni odbor banke Goldman Sachs in vodja oddelka za reševanje novorojenčkov pri Lockheed Martinu.

Gledalcem želimo veliko sreče!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*