Filmski šepet: na vidiku nov Marvelov spektakel!

Glavna junakinja medicinska sestra Marica, ki je sposobna delati 16 ur na dan in je odporna na visoke temperature, žejo in lakoto. Nasproti ji stoji zlobni Fikus iz GZS, ki Marico vidi kot javnofinančno breme.

Iz Marvelove tovarne superjunakov prihaja šepet o novem filmu, ki naznanja Marvelov obrat od tradicionalnih filmov o stripovskih junakih!

Marvel naj bi se tako odmaknil od mutantskih super junakov in vir navdiha črpal iz proletariata – prvi film z naslovom Super sestra bo tako v ospredje postavil zgodbo o medicinski sestri Marici in njenemu boju z zlobnim Fikusom iz lokalne izpostave gospodarske zbornice.

Informacije o samem scenariju so skope, znanih je le nekaj podrobnosti: sestro Marico naj bi v gozdu ugriznila radioaktivna mravlja, ki ji je dala nadnaravno odpornost na visoke temperature, žejo in lakoto ter neverjetno moč in vzdržljivost, zaradi katerih lahko dela tudi po 16 ur na dan.

Zgodba naj bi se vrtela okoli Maričinega boja za višjo plačo z zlobnim Fikusom, ki je bil nekoč uradnik na gospodarski zbornici, nato pa se je zbodel z radioaktivno sponko in se spremenil v rastlino, pri čemer pa je njegov doprinos k BDP-ju ostal enak.

Film Super sestra naj bi bil uvod v novo Marvelovo franšizo Proletarci, ki bo nadomestila izjemno uspešne Maščevalce.

Glavni junaki filmov bodo gradbeni delavci, čistilke, tovarniški delavci, taksisti in ostali super junaki, ki se z menedžerji, upravljavci finančnih holdingov in ostalimi vojaki zlobnega Fikusa borijo za boljše delovne pogoje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*