Evropsko sodišče: denacionalizacija ”podaljšana” do Karantanije

Evropsko sodišče podaljšalo denacionalizacijo. Franki neupravičeno odvzeli premoženje Slovencem. Slovenske kaste popolnoma premešane, prvi postajajo zadnji in zadnji prvi.

Evropsko sodišče je danes odločilo, da slovenskim državljanom premoženja niso neupravičeno vzeli samo komunisti, pač pa tako rekoč vsak človek na konju, ki je šel mimo naše države.

Denacionalizacijske zahtevke lahko tako vložite za krivice storjene po 8. stoletju, torej od časov Karantanije, ki trenutno predstavlja zadnji dokazan mejnik v zgodovini Slovencev, kjer so Slovenci živeli, ne da bi jim po glavi srali ljudje, katerih edini dosežek v življenju je bil, da so prišli na svet iz prave maternice.

Kaj sledi?

Če lahko dokažete, da so vam oblastniki kdaj koli v preteklosti do 8. stoletja naredili krivico, naslovite na sodišče zahtevek za vrnitev premoženja.

Mariborski brezdomec Tomi je tako dokazal, da so leta 1620 njegovemu predniku Avstrijci neupravičeno zasegli zemljišče ob slovenski obali, s čimer so hudo škodovali njegovemu rodu, kar je prek serije nesrečnih dogodkov rezultiralo v njegovemu brezdomstvu.

Tomi je tako postal lastnik desetih vil, večih kilogramov kokaina in kazinoja.

Slovenski eliti se je odpelo, levica in desnica sta prvič združeni, saj pravita, da je nedopustno, da ima vilo v Portorožu nekdo, ki v življenju ni ukradel niti flaše vina.

Največji lastnik nepremičnin postaja ‘Kult največje in najsvetlejše boginje Žive’

Na drugi strani pa slabe novice za slovensko Cerkev. Kot se je izkazalo, so gozdove dobili v last s spletkami, prevarami ter vojnami z ubogimi praslovanskimi verniki in ne s kupoprodajno pogodbo z Jezusom, kot je do sedaj trdila Rimokatoliška cerkev.

Slovenski gozdovi tako prehajajo v last kulta boginje Žive, ki časti sveto deblo in medveda. Kult ni ravno številčen, so pa njihovi obredi precej bolj zabavni od nedeljskih maš: ganja, nore gobe, objemanje in pogovor z drevesi in medvedi. Število vernih Slovencev je iznenada skočilo v nebo.

Prav tako imajo na svojem svetem kamnu eksplicitno zapisano prepoved zlorab majhnih dečkov.

Višji svečenik kulta boginje Žive

Prvi so zadnji in zadnji so prvi

Slovenska družba je tako dodobra premešana, zaradi česar se že pojavljajo glasovi, da je fer samo popravek krivic, ki zajema čas komunizma, kot tudi glasovi z druge strani, da moramo iti še dalj, torej do časov prvega homo sapiensa iz Etiopije.

Kakor koli že, na Norikravi ne oporekamo sodiščem. Včeraj smo bili vagabundi iz enosobnega stanovanja v bloku, danes pa smo predniki slovanskega vojščaka Črtomira, lastniki blejskega gradu in del slovenske aristokracije.

Bojevnik Črtomir, v sredini (z rogovi). Franki so mu neupravičeno vzeli blejski grad, ki sedaj prehaja v last njegovih sorodnikov – uredniškega odbora Norekrave.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*