Evropskim delavcem prihaja na pomoč delegacija iz Somalije

Ker niso prejeli ene (1) mesečne plače, mnogim EU (najbogatejša celina) delavcem grozi lakota (nimajo za jest, sredi Evrope). Politiki upajo, da jih bodo Somalci naučili živeti s pestjo riža na dan.

Evropskim delavcem se obetajo boljši časi.

Po nedavnih poročanjih, da se brezposelni Italijani v 21. stoletju sredi Evrope v eni najbogatejših držav na svetu soočajo z lakoto, so evropski gospodarstveniki in politiki stopili skupaj.

Na staro celino so povabili delegacijo Somalcev, ki se z lakoto soočajo več ali manj vsako leto.

Evropska komisarka za človekoljubje, Francozinja Marie Antoinette, je v izjavi za javnost povedala: ”Delavci so se v zadnjih letih nekoliko razvadili s tremi obroki na dan in belim kruhom. Po svetu se ne živi tako razsipno, zato jih je ponovno potrebno naučiti skromnosti.”

Somalci bodo tako evropske matere naučili, kateremu otroku dati hrano in katerega pustiti umreti, kako opravljati težka fizična dela, pri čemer si v dnevu zaužil samo kos kruha, in kako se soočiti z idiotskimi zahodnjaki, ki prek tipkovnice pridigajo, da trpiš za lakoto zaradi lenobe oz. ker si nižja vrsta človeka.

Zakaj točno zahodni delavci trpijo za lakoto, še ni znano.

Nekateri pravijo, da delavci na zahodu, ki je najbogatejša regija v zgodovini človeštva, zaslužijo komaj dovolj, da pridejo prek meseca, in da enomesečni izpad dohodka zanje pomeni katastrofo, medtem ko se razni menedžerji in upravni odbori namakajo v denarni kopeli.

Spet drugi, ki imajo prav, pa so mnenja, da … pač, komunizem …

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*