Evropska agencija za delo sprejema prijave za naj delodajalca leta 2019! GLASUJTE!!!

Slovenski delodajalci zaenkrat nominirani za pet nagrad od devetih. GZS poziva človeške vire, naj glasujejo za slovenske predstavnike in s tem promovirajo slovensko podjetništvo.

Agencija Evropske unije za delo bo letos prvič podelila nagrade delodajalcem za inovativnost, razmere na delovnem mestu in odkrivanje pravnih lukenj.

Nagrado Zlati bič je EU letos pričel podeljevati kot spodbudo za podjetja, ki dajejo družbi nekaj več, in na ta način skrbijo za višanje gospodarske rasti.

Pet od devetih nominirancev za Zlati bič prihaja iz Slovenije!

Med prijavljenimi kar pet slovenskih podjetnikov!

Gospodarska zveza Slovenije (GZS) je s ponosom povedala, da je za nagrado letos nominiranih kar pet slovenskih podjetij.

Generalni sekretar sekretariata GZS Jože Fikus: ”Podjetništvo je lokomotiva Slovenije in prav ponosni smo, da je to opazila tudi Evropska unija. Za slovenska podjetja so značilne trezne odločitve managementa in poudarek na tehnoloških inovacijah.

Ena od inovacij, ki je zrasla v Sloveniji, je na primer uvedba blockchain tehnologije v proizvodni sektor, ki zniža stroške podjetja tudi za 50 odstotkov.

Delodajalcu blockchain omogoča, da odpre poštni nabiralnik, ki nato najame vire iz Srbije, jim odpre s.p. v Sloveniji, nato pa jih pošilja na delo v Nemčijo, kjer so plačani nekajkrat manj, kot bi morali biti po nemški zakonodaji.

Na splošno so slovenska podjetja v svetovnem vrhu pri uporabi tovrstne blockchain tehnologije.

Minister za plantažno gospodarstvo Zdravko Počivalšek je prijavljenim podjetjem in se jim zahvalil, ker vlečejo našo državo naprej.

Slovenska podjetja so v svetovnem vrhu na področju blockchain inovacij.

Komentarji: 5 "Evropska agencija za delo sprejema prijave za naj delodajalca leta 2019! GLASUJTE!!!"

 1. Saint Pepsi | 18/10/2019 ob 10:14 | Odgovori

  Zelo spodbudno! Vsakič, ko se s svojim Nemškim avtomobilom vozim po Nemških avtocestah in ob Nemških grabiščih vidim neogrevane lesene barake za delavce, pred katerimi se sušijo raztrgane majice zgolj tri centimetre od odstavnega pasu, pomislim na svetniško trpljenje slovenskega podjetnika, ki je v svojem potu in krvi moral vse to zrihtat, a ne.

  • Res je, državna birokracija je na tem področju ubijalska. Odpri podjetje tu, poštni nabiralnik tam, zadrži plačo, skrij delavca, ki mu je macola razbila nogo itd itd. Papir na papir na papir.

 2. Društvo ljubiteljev barona Zoisa | 18/10/2019 ob 13:43 | Odgovori

  Pozor, pozor!

  Skupina aktivistov za retroaktivno promocijo slovenstva je prejšnji teden na javnem dogodku ugrabila znanega kranjskega fevdalca, podjetnika in kulturnega mecena, barona Sigmunda Zoisa. V izjavi za javnost so ugrabitelji povedali, da ga bodo pridržali, dokler se javno ne odpove svoji deželni oziroma kranjski identiteti, se izreče za državljana Republike Slovenije in prizna, da je njegovo krstno ime Žiga.

  Ker baron Sigmund zaenkrat to možnost zaradi nerazumevanja okoliščin neomajno zavrača, so ugrabitelji ponudili možnost odkupnine v višini 130.000 evrov, ki jih nameravajo v prvi vrsti nameniti retroaktivni rehabilitaciji nekaterih drugih pomembnih osebnosti slovenske zgodovine, začenši s frankovskim kraljem Samom. Ker se je država od tovrstnih izsiljevanj zaradi fiskalnega pravila distancirala, zaskrbljeni simpatizerji in prijatelji barona Sigmunda zbiramo prostovoljna sredstva, s katerimi ga bomo odkupili in ga čim bolj nepoškodovanega in identitetno neprizadetega vrnili v panteon kranjskega plemstva. Sredstva prosimo nakažite na 1919 (sporočilo: Kranjska18/19). Hvala.

 3. Društvo ljubiteljev barona Zoisa | 18/10/2019 ob 14:57 | Odgovori

  Ker smo revni kot pregovorne cerkvene miši, lahko pomagate tudi tako, da nam omogočite seznanjanje najširše zainteresirane javnosti s perečimi problemi in antagonizmi na področju zgodovinsko-kulturno-identitetne problematike.

  Obljubljamo, da se bomo problematike lotili na kar najbolj dialektičen način. V primeru dobrodelnih akcij, bodo vsa zbrana sredstva namenjena žrtvam ideoloških ugrabitev in podobnih neprostovoljnih prisvajanj.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*