EU za pomoč pri stimulaciji ekonomije prosila Durex

Epsonovim napravam za kvantitativno sproščanje zmanjkalo tonerja, Evropa bo ekonomijo stimulirala z durexovim Prstanom užitka.

V Bruslju te dni poteka vrh EU-ja, kjer se evropski voditelji pogajajo o oživitvi evropske ekonomije, ki jo je zdesetkal korona virus.

Po več dneh zelo napornih in izčrpavajočih pogajanjih, kjer so morali politiki 500 metrov pod zemljo za dva dolarja na mesec po 12 ur na dan kopati premog, pa je končno prišlo do preboja.

”Resnično smo se znašli v zagati. Države zaradi korona krize krvavo potrebujejo denar. Mi nižamo davke, lajšamo poslovanje z davčnimi oazami – denarja v proračunu pa je vedno manj. Gre za neverjetno bizaren pojav, zato smo za pomoč pri stimuliranju ekonomije prosili strokovnjake iz podjetja Durex,” je povedal francoski predsednik Emmanuel Macron, ki je bil od napornih pogajanj vidno izmučen.

Pri Durexu naj bi tako poizkušali ekonomijo stimulirati s Prstanom užitka, ki ga bodo nataknili na stolpnico Evropske centralne banke.

Z rahlimi vibracijami bo prstan stimuliral vrhnji del ekonomije, gospodarska rast pa bo nato špricala tudi po srednjem in nižjem sloju – gre za t.i. trickle down economics oz. po naše efekt pršenja oz. v japonščini bukkake economics.

Seme gospodarske raste naj bi se tako po mnenju ekonomistov zasejalo po celotni Evropi, plače se bodo dvignile, narod pa bo zadovoljen.

Za montaža prstana na centralno banko morajo dati zeleno luč samo še astrologi Evropskega sveta za neoliberalizem.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*