EU reforma šolstva: šolska kosila bodo po novem odražala premoženje staršev

7-hodni meni za otroke pridnih staršev, repa in postan krompir za podmladek staršev na minimalcu. Otroci bodo tako bolj motivirani za učenje.

Iz Evropske unije prihaja pobuda za vseevropsko reformo šolstva.

Komisar za izobraževanje in resnico je v Evropski parlament poslal predlog, s katerim bi otroke spodbujali k učenju s pomočjo hrane: ”Gre za preverjeno metodo, ki se jo že vrsto let uporablja pri psih, rezultati pa so odlični.”

Šolska kosila bi v skladu z novo reformo odražala premoženje staršev, kar bi pomenilo, da bodo otroci bogatih staršev dobili polnovreden gurmanski obrok, otroci revnih staršev pa pomije.

Evropski politiki upajo, da bi s tem ukrepom otroke iz revnih družin spodbudili k učenju, da ne bodo zrasli v takšne luzerje, kot so njihove mame, ki so medicinske sestre, ali pa njihovi atiji, ki šofirajo kamijon in zidajo stavbe.

Premieri evropski držav so predlogu naklonjeni, iz Višegrajske skupine pa je prišla pobuda, da revnim otrokom sploh ne bi dali hrane, vendar pa je Evropski parlament to idejo že zavrnil, saj ni v skladu z moralnimi in etičnimi načeli Evropske unije.

Starši, če torej želite, da vaši otroci ne bodo jedli pomij, hitro napredujte po družbeni lestvici.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*