ESTRADNIŠKA BOMBA: Pahor zaročil Rodeta, ločitev Cerkve in države preklicana!

Po 76-ih letih burnega razmerja stara zaljubljenca končno zakopala bojno sekiro! Kardinal Rode se je že preselil v Predsedniško palačo. V drugih novicah: kam so izginile vse ženske?

Na slovenskem estradniškem nebu je zasijala nova zvezda!

Včeraj je predsednik Borut Pahor na Instagramu sporočil, da je za roko zaprosil kardinala Franca Rodeta, s čimer je končno zaključena saga o ločitvi med državo in Cerkvijo, ki se po rumenih medijih vleče že desetletja.

Paparaci so danes zjutraj slikali kardinalovega Mercedesa S500 pred Predsedniško palačo v Ljubljani, več bralcev pa nam je sporočilo, da so Rodeta in Pahorja videli v Ikea med nakupovanjem verig, s katerimi bosta priklenila ženske v kuhinjo, in ličnih valjarjev, s katerimi bosta speštala pravice žensk.

Novica o zaroki je razveselila številne Slovence, ki so že od leta 1945 spremljali burno ločitev Cerkve od države – njun zakon je trajal skoraj 2.000 let, nato pa je pred 82 leti Cerkev državo nenadoma zapustila za malo znanega dunajskega slikarja.

Zadnjih 30 let so rumeni mediji sicer objavljali številne nepreverjene zgodbe o vrnitvi Cerkve v objem države, paparaci so ju celo posneli med romantičnem potepanjem po Blejskem otoku, slovenskih gozdovih, proračunu in ustavi, vendar pa novice o preklicu ločitve nista nikoli objavila javno.

Novico o zaljubljenih golobčkih Rodetu in Pahorju je danes nekoliko pokvarila le nenavadna vest o izginotju slovenskih ženske, ki naj bi se preventivno podale proti zahodu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*