ESTRADA: Pahor poziva vlado k zaščiti influencerjev

Obenem je opozoril, da imata s Sanjo Grohar v garaži paleto izdelkov Herbalife, ki jih zaradi neživljenjskih omejitev vlade ne smejo razvoziti strankam.

Iz sveta zvezd, blišča in masturbiranja pred ogledalom se je zopet oglasil slovenski predsednik Borut Pahor.

Pahor je v zanj nekoliko nekarakteristično ostrem govoru vlado pozval, naj sprejme ukrepe, s katerimi bodo zaščitili youtuberje in instagramarje.

”Zakaj d fak se vsi ukvarjate s faking štacunarji, medtem ko imava s Sanjo Grohar skupaj prek 200.000 sledilcev, v garaži pa paleto izdelkov Herbalife, za katere je zdaj đabe, če jih promovirava, saj jih itak nihče ne sme razvozit,” je grmel Pahor.

Predsednik je zato vladi predlagal, da influencerjem zagotovi posebno letalo za uvoz poceni robe s Kitajske, in da odpre trgovine za potrošnike, ki želijo kupiti izdelke, ki jih promovirajo instagramarji.

Če vlada njegovih ukrepov ne bo sprejela do nedelje, bodo s ponedeljkom najprej pričeli stavko youtuberji, nato pa še vplivneži z Instagrama.

Vsekakor upamo, da influencerji ne bodo uresničili svojih groženj, saj bi bila stavka v teh kriznih časih za našo državo katastrofa.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*