ESTRADA: koalicija zoper Zlatka vložila interpelacijo!

Verbalni napad na Kreka, slabo vodenje epidemije, sumljive pogodbe z dobavitelji mask. Javnost Interpelacijo podpira, ljudje zgroženi nad Twitter izpadi fužinskega raperja, ministra in premiera.

Po pričakovanju so danes koalicijske stranke javnosti sporočile, da vlagajo interpelacijo zoper ministra za notranje zadeve, premiera in raperja Zlatana Čordiča – Zlatka.

Sodu je izbil dno nedavni verbalni napad Zlatka na direktorja NIJZ Milana Kreka, v katerem je bilo lažje poškodovanih več državljanov, ki so si ob jeznem tipkanju po komentarjih in forumih izpahnili členke na prstih.

Vodja poslanske skupine SDS, Danijel Krivec: ”Grehi se nabirajo že več mesecev. Sumljivi nakupi zaščitne opreme, gostilniška komunikacija na Twitterju, nenošenje maske, sedaj pa še ta napad. V poslanski skupini SDS smo jasni – Zlatko mora it!”

Zlatko pa je pri vodenju države izgubil tudi zaupanje ljudi.

Kar 62 % anketirancev, ki smo jih ustavili pred našo redakcijo, je mnenja, da Zlatko nosi levji delež krivde za katastrofalno epidemološko sliko v naši državi.

Politični analitiki so mnenja, da bo interpelacija uspešna, in da se bo Zlatko iz vladne pisarne že kmalu umaknil med fužinske bloke, kjer bo lahko nadaljeval kariero navadnega raperja in državljana.

O njegovem nasledniku se še ugiba: glasne so govorice, da naj bi pisarno notranjega ministra, premiera, glavnega epidemologa in grešnega kozla prevzela Murat in Jose oz. samo Murat, saj Jose krši vladna določila glede kazanja temne kože v javnosti.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*