Erjavec: slovenski vojaki bodo v Kanadi varovali Harryja in Meghan!

Slovenska vojska zopet kida govno drugih, kar je njen namen, Erjavec pa odhaja na britanski dvor, kjer bo mešal štrene prestolonaslednikom.

Karel Erjavec je presekal gordijski vozel, ki so ga spletli na britanskem dvoru.

Princ Harry in njegova žena Meghan Markle namreč zapuščata kraljevo družino in se selita v Kanado, ostalo pa je vprašanje kritja stroškov njunega varovanja, saj imajo britanski in kanadski davkoplačevalci do tega precejšnje pomisleke.

K sreči je nato na svetovni oder stopil Erjavec in kraljici Elizabeti II. ponudil storitve slovenskih vojakov.

Erjavec je s tem ubil dve muhi z eno bombo: stroški varovanja Meghan in Harryja so se prenesli na slovenske davkoplačevalce, ki so za razliko od britanskih tiho, slovenski vojaki pa bodo kot kraljeve varuške zopet dobili čast, ki so jo izgubili v Iraku.

Erjavec: ”Mislim, da je za Slovenijo to dobha poteza. Naši vojaki bodo dobili nove izkušnje, Slovenija phestiž, phemieh Šahec pa bo lahko zopet zaphl svoj dolg gobec.”

Neuradno se po hodnikih Buckinghamske palače govori, da naj bi Erjavec v zahvalo za rešitev problema postal osebni svetovalec britanske kraljice, kar pomeni, da v naslednji nekaj letih Združeno kraljestvo ne bo ne več združeno ne kraljestvo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*