EKSLKUZIVNO: razkrivamo identiteto ”policista”, ki je v včerajšnji Tarči blatil Premiera!

Z napredno video analizo smo razbili meglo anonimnosti! ”Policist” v resnici Štefka Kučan, znana provokatorka in nasprotnica Premiera! Kje je bila Štefka v času atentata na Julija Cezarja?

Nov dan, nova novinarska bomba!

V včerajšnji Tarči je slovensko javnost razburil nastop anonimnega policista, ki je primitivno blatil Premiera, tovariša komisarja za notranjo varnost Aleša Hojsa in Premierove prijatelje, ki prejemajo socialno podporo in zaradi nižjih življenjskih stroškov/Interpola živijo v Bosni.

S pomočjo najvišje tehnologije pa so naši računalniški forenziki odpihnili meglo anonimnosti s provokatorskega miličnika in Sloveniji prikazali obraz sovražnika, ki spodkopava Partijo.

”Policist” je bila v resnici Štefka Kučan, protirevolucionarka, državna sovražnica, poklicna provokatorka in soproga Milana Kučana, kolovodjo podtalnega upora zoper naše Ljudstvo!

Prezidij vrhovnega sovjeta slovenske vlade je že naročil parlamentarno preiskavo, kjer bodo poizkušali določiti, za koliko let je potrebno deportirati v Sibirijo urednike RTV-ja in večino kadra, saj je v zahodni Evropi nepredstavljivo, da se v osrednji program nacionalne TV infiltrira iskana državna sovražnica.

Preiskava naj bi poizkušala tudi ugotoviti, kje se je nahajala Štefka Kučan v času atentata na Julija Cezarja, kaj je delala na Himalaji, ko je Messner iskal jetija in ali se Milan Kučan pretvarja, da je majhen, s čimer dobiva simpatije Slovencev?

Komentarji: 2 "EKSLKUZIVNO: razkrivamo identiteto ”policista”, ki je v včerajšnji Tarči blatil Premiera!"

  1. Sploh jih ni več sram,da spodkopavajo delo našega prinašalca luči!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*