EKSKLUZIVNO: intervju s koronavirusom!

Kako se spopada z nenadno slavo, kdaj bo obiskal Slovenijo, o rivalstvu s prašičjo gripo in načrtih za prihodnost. Prvi na svetu smo intervjuvali koronavirus – Požar, požri se!

V zadnjih tednih ste doživeli meteorski vzpon. Iz skromnih začetkov v predmestju kitajskega mesta Wuhan ste v nekaj dneh postali svetovni fenomen. Ste se že navadili na slavo?

Vse skupaj je še vedno zelo čudno. Še tri tedne nazaj sem se prosto sprehajal po domačem Wuhanu, s someščani smo kakšno rekli, šli na kavo. Danes se prikažem na ulicah Milana ali Pariza in ljudje od vzhičenosti dobesedno pričnejo bežati. Zadnjič sem v Rimu stopil v vrtec, da bi pozdravil otroke – morala je celo posredovati policija! Noro!

Ste eden v vrsti mnogih zvezdnikov danes, ki so zasloveli prek Instagrama in Twitterja. Kaj bi svetovali mladim ustvarjalcem, ki stopajo po vaših stopinjah?

Predvsem morajo verjeti vase in slediti svojim sanjam. Tako kot mnogim drugim zvezdnikom je tudi meni družina govorila, naj si najdem navadno službo, da nisem resen, da moje mutacije, kjer je bolnik dva tedna kužen preden pokaže simptome, nihče ne bo jemal resno, da je dvoodstotna smrtnost nedosegljiva itd. To negativno energijo sem blokiral in danes sem na CNN.

Nekoliko ste se zamerili vašim slovensko-madžarskim fenom, saj ste obiskali že vse sosednje države, le pri nas se niste še ustavili. Kdaj vas lahko pričakujemo?

Upam, da čim prej obiščem vašo prelepo deželo. Mojo evropsko turnejo ureja moja menedžerska ekipa, kot ste zagotovo videli prek medijev, smo imeli v zadnjih tednih res štalo. Če bo vse po sreči, bomo imeli prvi špil pri vas še ta teden.

Prašičja gripa. Bila sta dolgoletna partnerja, potem pa je prišla ven tista kontroverzna fotografija, kjer jo je paparac zalotil z virusom SARS na zadnjih sedežih Toyote Priusa. V kakšnih odnosih sta sedaj?

Ne morem, naslednje vprašanje.

Dobro. Za zaključek nam še povejte, kakšni so vaši cilji za prihodnost: serija na HBO, morda film?

Najprej želim dobiti diamantno petrijevko za deset milijonov okuženih, nato pa se bom lotil drugih projektov. Nanizanka na HBO se definitivno sliši fenomenalno, vendar je do tja še daleč. Samo spomnite se ptičje gripe: en dan si na vrhu sveta, drug dan nihče več na ve, da si obstajal.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*