EKSKLUZIVNO: Borut Pahor podpisal s Herbalifom!

Predsedniško funkcijo in kritiziranje oblasti začasno postavlja na stran, posvetil se bo hudomušnim Instagram objavam in promociji Herbalife izdelkov.

Zvezdnik družabnih omrežij Borut Pahor obrača nov list v svojem življenju.

Včeraj je namreč postal uradni Instagram promotor podjetja Herbalife, ki se ukvarja z novačenjem novih prodajalcev in distributerjev oz. če vpraša tožilstvo, s prodajo izdelkov za zdravo življenje.

Pahor je novico sporočil, kakopak, prek Instagrama: ”Modelčki in miškice, končno nam je uspelo! Herbalife me je izbral za uradnega Instagram influence promotorja za Slovenijo! Izbrali so mene in ne tiste joškaste pič*** Lepe Afne, ki sploh nima riti, ima pa sixpack tovornjakarja! To so bile moje sanje že od malih nog, hvala vsem, ki ste me podpirali, adijo predsedniška palača, pozdravljen Hollywood!”

Kot je bilo razbrati iz sporočila, Pahor tako vsaj začasno na klin obeša svoje predsedniške pajkice, po vsej verjetnosti pa bo tudi prenehal s pronicljivimi in modrosti polnimi komentarji, s katerimi je dajal upanje slovenskemu narodu in držal oblasti zrcalo.

Nepovezano z zgornjo novico, več evropskih voditeljev naj bi te dni zamenjalo svoje telefonske številke, saj je prišlo do hekerskega vdora v bazo osebnih podatkov številnih politikov.

80-letni italijanski predsednik Sergio Mattarella je tako povedal, da je tudi po več desetkrat na dan prejemal telefonske klice neznanega klicatelja, ki ga je v polomljeni italijanščini spraševal, če ima probleme s prekomerno težo, in če se ”dvižni most tam spodaj še dvigne, ali morda potrebuje pomoč”.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*