Ekonomisti: pohitite z nakupom 8K UHD TV-ja, preden postanete brezposelni!

Potrošniki naj vse nenujne nakupe opravijo čimprej, saj vas bo večina kmalu na zavodu. Poskrbite, da bodo imeli rubežniki vsaj kaj za zarubit.

Združenje slovenskih ekonomistov SLEPAR je danes v odprtem pismu javnost opozorilo na NORE cene ogromnih TV-jev visoke ločljivosti in IZJEMNE popuste na vrhunske fotoaparate.

V pismu so med drugim zapisali: ”Po naših izračunih boste v roku šestih tednov vsi brez denarja – nekateri boste zaradi psihičnih pritiskov naredili samomor, drugi boste na robu živčnega zloma z neplačanimi položnicami v eni roki in obvestilih o rubežu v drugi. Zato je sedaj ravno pravi čas, da kupite tisti avtomat za kavo, ki si ga ogledujete že toliko časa.”

Junija naj bi po izračunih ekonomistov namreč prišlo do popolnega zloma kapitalizma in odprtja meddimenzionalnega portala, v katerega bodo skočili bogatuni, iz portala pa bodo prišli v našo dimenzijo rubežniki, pogrebniki, politiki z enostavnimi rešitvami za kompleksne probleme in ostali znanilci apokalipse.

Naši novinarji poročajo, da so ljudje prebrali pismo ekonomistov in že množično stojijo pred poslovalnico Mimovrste ter z viličarji nalagajo zabavno elektroniko.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*