Duhovnik vodil narkokartel, preprodajal organe in koval zaroto z nezemljani. Je že premeščen.

Duhovnik iz Preddvora si je nabral kar lepo kartoteko. S pomočjo nezemljanov je želel prevzeti nadzor nad galaksijo. Roki pravice ni mogel ubežati: je že premeščen v drugo župnijo. Zgodovinska zanimivost: inkvizicija je ženske, osumljene čarovništva, kaznovala s premestitvijo. V onostranstvo.

Prava grozljivka prihaja iz Preddvora. Farani so namreč povsem po naključju odkrili, da je bil njihov župnik vodja narkokartela, preprodajal naj bi organe, za piko na i pa je želel postati še vladar galaksije.

Župnik uporabil granatometalec

Povsem po naključju je eden od vaščanov prejšnjo nedeljo stopil v zakrstijo, kjer je zasačil župnika in njegove sostorilce pri pakiranju kokaina. Poklical je policijo, nato pa je izbruhnil več urni strelski spopad med silami župnika in vojaškimi specialci. Uporabljeno je bilo tudi težko orožje, zato je gmotna škoda ogromna.

Po končanem obračunu so župnika policisti aretirali in ga predali škofovski konferenci, ki ga je kaznovala na popolnoma nehuman in milorečeno srednjeveški način. Če imate v sobi otroke, jih pred nadaljevanjem branja peljite iz sobe.

Galaktični župnik premeščen – kje je Amnesty?!

Župnika so namreč premestili v sosednjo vas! Narkokartel bo moral postaviti povsem na novo, prav tako bo moral ponovno vzpostaviti vezi z albansko mafijo, ki mu je dobavljala ledvice. Najhujše pri vsem pa je, da so se med nezemljani iz ozvezdja strelca razširile govorice , da župnik morda le ni galaktični vladar, ki ga je napovedala prerokba.

Njegovo življenje je torej uničeno. Ljudem pa visi dol. Raje, kot za pravico župnika do obstanka v prvotni župniji, se ljudje borijo za novo majico v Primarku. Sramota za človeštvo, empatija je mrtva!

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*