Državni svet se seli v ozvezdje Alfa Kentavra!

Razlog nenehni napadi internetnih trolov. Predsednik državnega sveta Alojz Kovšca postal galaktični vladar. P.s.: kaj sploh je državni svet?

Kar se je v javnosti šušljalo že tedne, je danes postalo uradno: Državni svet republike Slovenije se seli v ozvezdje Alfa Kentavra!

Svet se je za radikalno potezo odločil zaradi nenehnih napadov internetnih trolov, ki so to častitljivo institucijo zmerjali z izjemno primitivnimi žaljivkami, ki jih ni vredno ponoviti.

Rekli so, da je v državnem svetu toliko demokratičnost kot v Stalinovi komunistični partiji in manj kot v Sadamovem Iraku.

Prav tako so rekli, da bi bilo denar, ki ga zapravlja državni svet, bolj smiselno investirati v tovarno peska v Sahari.

Predsednik Kovšca kot prvi Zemljan postal galaktični vladar, sadovi njegovega dela so že vidni

Galaktični vladar Kovšca bo z mečem svobode prinesel sadove prostega trga v vse kotičke naše galaksije

Slovenija je tako izgubila politično telo, za katerega nihče ni vedel, da je obstajal, se bo pa po njem Slovencem še kako kolcalo.

Svoj novi sedež ima državni svet v ozvezdju Alfa Kentavra na planetu Proksima Kentavra b.

S tem je Alojz Kovšca postal galaktični vladar, v našem sosednjem ozvezdju pa so bile že sprejete prve reforme, ki bodo prebivalcem planeta Proksima Kentavra b prinesla več svobode.

Državni oz. po novem Galaktični svet je tako sprejel zakon, po katerem morajo najemniki plačati 8.990 evrov nepremičninskemu agentu za opravljeno ”delo”, kar jim bo prineslo 15 kg svobode.

Nadalje morajo delavci delodajalcu plačati 15.000 evrov za stroške usposabljanja, s čimer bodo prejeli 27 kg točk svobode.

Slovenija je s to odločitvijo izgubila ogromno, morda bodo državljani šele ob izgubi videli, kaj so pravzaprav imeli.

V izogib zavajanja bralcev: Alojz Kovšca in Državni svet sta prijatelja Norekrave.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*