Država zadavila klovna Ronalda McDonalda. McDonalds odpušča 80-letnike!

Starci premalo produktivni in predragi. Nadomeščajo jih avtomati za naročanje hrane. Levica odpira šampanjce in Rio Mare, kmalu bo celotna Slovenija brezposlena.

McDonalds Slovenija je danes sporočil, da na cesto meče vse delavce, ki so stari 80 let ali preko.

Razlog za masovno odpuščanje so previsoki stroški dela in prenizka produktivnost, zaradi česar se je McDonalds odločil za nakup avtomatov za naročila.

Upokojenci bodo tako zaradi požrešnega državnega aparata na plečih davkoplačevalcev zopet posedali naokoli, glumili glivo, delali gužvo in pili kaviar.

Ronald Fischer, vodja mcdonaldsovega laboratorija za umetne mase: ”V Sloveniji imate dva problema: vaši upokojenci so ujeti v neke druge čase, kjer si iztegnil roko in je padlo z neba. Obenem pa država stiska svoje roke okoli vratu podjetnikov z nepotrebno regulacijo. Nekateri upokojenci so pripravljeni delati za sendvič in vodo, pa jih ne smem plačati toliko, ker mi država to prepoveduje. V Avstriji jih na primer lahko. Druga Švica? Najprej se odcepite od Jugoslavije.”

EU: Upokojence v tovarne in rudnike!

Slovenska ladja pod poveljstvom levorokega kapitana Šarca tako še naprej tone v davčno in regulacijsko brezno.

Evropska komisija nam je pred časom naložila, naj mobiliziramo upokojensko delovno silo, saj se Akrapovičevi auspuhi ne bodo švasali sami, ko smo nazadnje preverili, pa tudi premog ni sam skakal iz rudnika.

Mladi pa še naprej zapuščajo našo državo, saj jim zaradi Zakona o najvišji dovoljeni plači podjetniki ne smejo plačati več, kot dovoli mama država.

Delo krepi telo, duha in šefov račun na Kajmanih.

Nekaj odpuščenih 80-letnikov bo zaposlil premogovnik Velenje, ostali so na cesti.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*