Država, vrni Jakliču kombi!

Država Marku Jakliču zaplenila 12 let star kombi. Ko ima hudič mlade: pred kratkim mu je žena pobrala še vse premoženje. Zakaj država zopet tolče po malem človeku? Mimogrede: slovenska levica spreminja naslov: iz Korčule se selijo v Marley Resort And Spa, Nassau, Bahamas. Ker je klima boljša.

Še en dan in še en grob poseg države v pravice državljanov.

Državljan Marko Jaklič, ki je v Vzajemni opravljal delo viličarja, se je pred dnevi vrnil domov, odprl svojo garažo – in ugotovil, da mu je država zaplenila 12 let star kombi Iveco Daily.

Šlo bi zgolj za še eno zgodbo v morju zgodb o državnem uriniranju po svojih državljanih, če ne bi prišlo do tragičnega zasuka.

Jaklič živel v kombiju, na Korčuli ima vile

Kot so nam povedali sosedje, je moral Jaklič pred leti vse svoje premoženje prepisati na svojo ženo Andrejo Jaklič (profesorica na fakulteti za družbene vede), saj je ves čas nergala, da mu ne zaupa, da ima slabo družbo itd.

Jaklič je od takrat naprej živel v svojem kombiju. Sosedje pravijo, da so bile njegovo edino drugo premoženje vile na Korčuli, s katerimi je lokalnim kmetom pomagal pri spravilu sena. Ali mu bodo hrvaški kmetje sedaj, ko je brez doma, priskočili na pomoč, tako kot je on njim? Upamo, da je na svetu še toliko dobrote.

Primer Jakliča pa nam v spomin zopet kliče grozovit primer Vaskrsić, kjer je država deložirala družino za neplačanih 124 evrov.

Se bomo državljani tokrat aktivirali prej in podali Marku Jakliču roko pomoči? Ali bomo pustili, da živi na cesti?

Marko Jaklič ima na Korčuli set vil.

POPRAVEK

Kot kaže, se nam je v članek prikradel škrat. Marko Jaklič v Vzajemni ni opravljal dela viličarja, pač pa je bil zadolžen za sklepanje škodljivih poslov. Pri delu je bil sila uspešen, saj je naklepal za kar 400.000 evrov tovrstnega biznisa.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*