Društvo Manager in Norakrava: kako s 300 € pokojnine živeti kot kralj?!

Vrnimo nasmešek na lačna usta starostnikov! Meni ”Zgodnja jesen” v Hiši Franko (175 €), romantični glamping s pogledom na Triglav (160 €/dan), torbica Louis Vuitton za čivavo (260 €).

V Sloveniji živi 37.000 upokojencev, ki dobijo 300 evrov pokojnine, v času epidemije pa so se njihove stiske še poglobile.

V sodelovanju z društvom Manager smo zato pripravili seznam aktivnosti, s katerimi se lahko pocrkljate in za trenutek pozabite na življenjske skrbi, četudi je vaš mesečni dohodek enak 200 konzervam tune Rio Mare.

Obisk Hiše Franko (175 evrov)

Ste siti konzerv s pretečenim rokom trajanja in plesnivega kruha?

V znameniti restavraciji Hiša Frankov v objemu Posočja se pocrkljajte s postrvjo kožo z emulzijo postrvjega trebuha in botargo postrvjih jetrc že za 175 evrov!

Ljubitelji žlahtne kapljice pa lahko s preostalimi 125 evri svoje brbončice razvajate še s kozarčkom izvrstnega Chateau Margauxa!

#YOLO #Lifestyle #LaVitaEBella

Romantični glamping (160 evrov)

45 let ste delali za šiviljskim strojem, vse kar imate za to pokazati, pa je prepih skozi špranje oken, streha, ki pušča, in ledene sveče nad posteljo.

Za trenutek si oddahnite od napornega življenja in privoščite svojemu telesu razvajanje v luksuznem šotoru v osrčju Bleda.

Naj vas zjutraj pozdravi izjemen pogled na slikoviti Triglav namesto razpadajočega ometa in vonja po plesni.

#Luxury #IAmBeautiful #BeRich

Pasja torbica Louis Vuitton (260 evrov)

Za konec pa ne pozabite še na vašo kužico Cofko, ki je edino živo bitje, s katerim imate še stik, potem ko vas je družba prežvečila, izpljunila in brcnila čez rob.

Posebna pasja kolekcija torbic Louis Vuitton bo iz vašega umazanokrvnega ščeneta naredila pasjo princesko za samo 260 evrov!

Za preostalih 40 evrov pa lahko nakupite les, žeblje in ostro rezilo, zgradite giljotino in poženete v tek pravo pravcato revolucijo!

#EatTheRich #FuckRichPeople #PowerToThePeople

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*