Drugi dan poštne stavke

Upravni odbor stavka že drugi dan. Še vedno vse poteka normalno, njihova odsotnost z delovnih mest se ne pozna absolutno in definitivno nikjer. Nove zahteve: ob snegu ne želijo več hoditi v službo, saj jim plundra uničuje dizajnerske čevlje.

Upravni odbor Pošte Slovenije je že drugi dan zabarikadiran v vikend v Portorožu.

Kljub pomembnosti nalog, ki jih opravljajo managerji, pa na pošti vse poteka normalno – poštarji normalno v dežju in pri 5 stopinjah raznašajo pošto, delavci za okenci normalno opravljajo delo poštni referentov, psihiatrov in prodajalcev kitajske robe.

Je pa na drugi strani upravni odbor zaostril svoje stavkovne zahteve.

Po novem zahtevajo, da je upravni odbor ob snegu upravičen izostanka z delovnega mesta, saj jim sneg, sol in plundra uničujejo obleke in čevlje.

Zaposleni in Slovenija na splošno njihovo stavko še vedno ignorirajo, tako da je vprašanje, kako daleč bodo prišli s svojimi zahtevami.

Uredništvo Norekrave stavko upravnega odbora pošte podpira, saj se moramo v teh norih časih boriti za vse managerje: najprej so prišli po srednji management in bil sem tiho. Potem so prišli po večje delničarje in bil sem tiho. Nato so prišli po mene, člana upravnega odbora, vendar ni bilo več nikogar, ki bi govoril.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*